

Pierogi z kapustą i grzybami, produkowane według domowej receptury
Porcja: 400 g
Składniki: Mąka pszenna, woda, kapusta świeża 16%, kapusta kiszona 11%, grzyby 5%, cebula, jaja świeże, olej rzepakowy, masło ( z mleka), sól, przyprawy. Zawartość farszu nie mniejsza niż 30%.
Przechowywać w temperaturze 2-6 st C
Waga: 0,4 kg [waga może się nieznacznie różnić]
Nie ulega wątpliwości, że pierogi mają wielu miłośników. Niektórzy lubią je na słono, inni na słodko. Są również tacy, którzy lubią eksperymentować, łącząc w nich różne smaki. Niemniej jednak pierogi to danie, którego przygotowanie wymaga nieco czasu i umiejętności. Lepienie pierogów stanowi dla niektórych spore wyzwanie. Mając to na uwadze, oferujemy naszym Klientom pierogi domowej receptury w różnych wariantach, by każdy mógł cieszyć się ich ulubionym smakiem. Wyśmienite pierogi z kapustą i grzybami polecamy zwłaszcza na wigilijną kolację.
Zgodnie z tradycją na wigilijnej kolacji powinno pojawić się 12 potraw, które w zależności od regionu Polski mogą być nieco inne. Można jednak uznać, że pierogi na wigilię są obecne w większości domów, zwłaszcza w naszym regionie. Grzyby i kapusta to swego rodzaju symbol Świąt. Dlatego nie warto z nich rezygnować tylko dlatego, że są bardzo pracochłonne oraz wymagają dużych umiejętności kulinarnych. Wystarczy skorzystać z naszej oferty, by zaserwować swoim bliskim pyszne i aromatyczne pierogi wigilijne z kapustą i grzybami. Z pewnością przypadną do gustu nawet najbardziej wymagającym pierogowym smakoszom! Pierogi z kapustą i grzybami na dowóz w Krakowie dostępne są przez cały rok - nie tylko w wigilię! Także zapraszamy do składania zamówienia!
Jesteśmy zdania, że każdy powinien jeść smacznie i zdrowo. W związku z czym oferujemy pierogi z kapustą i grzybami wykonane zgodnie z domową recepturą. Nasze pierogi smakują jak te u babci! Dużym atutem jest ich skład, ciasto i farsz zostały wykonane wyłącznie ze świeżych i naturalnych składników. Nasze pierogi są wolne od konserwantów, ulepszaczy smaku i wypełniaczy. Mają prosty skład, a odpowiednio dobrane proporcje gwarantują ich idealny smak i aromat. Dostępne w naszym sklepie pierogi z kapustą i grzybami należy przechowywać w lodówce w temperaturze 2-6 st. C., ale można je również zamrozić, by mieć je zawsze pod ręką, kiedy najdzie nas na nie ochota. Domowe pierogi z kapustą i grzybami to podstawowe danie na Wigilię, ale nie tylko. Stanowią uniwersalną potrawę, która będzie idealna na różne okoliczności. Nasze pierożki sprawdzają się również jako szybkie danie - kiedy nie masz czasu ugotować obiadu. Wystarczy je odgrzać i pyszne danie gotowe! Jest to więc idealna oferta dla zapracowanych osób. Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty! Polecamy również inne gotowe dania na obiad!